Syksy on täällä!

Kirjoittaja: 
Eerika Roos
Tiistai, August 26, 2014 - 11:56

Niin paljon kuin työtäni rakastankin, lomaltapaluu oli tänä vuonna poikkeuksellisen nopea pudotus arkeen. Yritin välttää syöksyn palaamalla kaksi päivää aiemmin töihin kuin olisi pitänyt, mutta se ei riittänyt pehmentämään paluuta.

Sadan hengen pressitilaisuuden järjestäminen käsikirjoituksesta teknisiin spekseihin vie aina paljon aikaa. Kun tilaisuutta aikaistetaan kuukaudella, tulee kiire. Minulla oli loman jälkeen vain neljä kokonaista päivää aikaa varmistaa, että kaikki menee niin kuin pitääkin; ruoka on hyvää, tekniikka pelaa ja kaikki – toimittajista tähtiin – saapuvat paikalle. Onneksi en joutunut aloittamaan nollasta vaan hommat olivat jo hyvällä mallilla ennen lomia. Myös upea tiimi oli painanut töitä tilaisuuden eteen. Kuten yleensäkin, ahkeruus palkittiin ja pressi oli menestys!

Olen niin ylpeä pienistä mutta vakaasti kasvavista kanavistamme, mahtavista työkavereistani, jotka tekevät huippuduunia, sekä tietenkin syksyn ohjelmistamme.

En malta odottaa, että TV5:n uudet kotimaiset starttaavat: Meidän perheen tähdet 25.8., Tavallista elämää 6.10., Suomen rumimmat tatuoinnit 15.10. ja Myyntimies Jethro 16.10.

Tervetuloa mukaan SBS Discovery TV:n arkeen!

Eerika

Tiedotuksen tiimi Asko, Eerika ja Jenni valmiina syksyn ohjelmiston esittelyyn!

 

Toimittajat jonottavat Jethron puheille.

Tavallista elämää -sarjan tähdet Juhani "Tami" Tamminen, Janni HussiSedu Koskinen ja 
Sara Sieppi kuvasivat materiaalia sarjaan samalla, kun valokuvaajat kuvasivat heitä lehtiin.